ExpiSys

ExpiSys is een volledig op maat gemaakte online software voor evenementenlocatie Experience Island. Met een paar klikken worden offerte's, facturen, productiesheets en draaischema's in PDF gemaakt.

Daarnaast bevat ExpiSys een kloksysteem voor medewerkers waardoor ook alle gemaakte uren van de circa 100 medewerkers automatisch bijgehouden worden.

Rick van Dijk, bedrijfsleider Experience Island:

Sinds 2011 maken wij gebruik van ExpiSys, een volledig geautomatiseerd op maat gemaakt online systeem voor de evenementenbranche. Waar huidige programma’s voor deze sector achterblijven met op maat gemaakte pakketten voor specifieke wensen, heeft ExpiSys alles dat een organisatiebureau verlangt. Offertes, facturen, productiesheets en zelfs volledige draaischema’s zijn perfect geautomatiseerd. Daarnaast is sinds enige tijd de complete urenregistratie met één druk op de knop inzichtelijk. Niet alleen hebben we gewonnen aan gebruiksgemak en efficiëntie. Ook heeft er zich een besparing van 1,4 FTE aan werknemers voorgedaan, hetgeen direct merkbaar is in de netto marge.

Waar een nieuwe speler in de markt zich altijd dient te bewijzen, heeft RAC media zichzelf ongekend positief in de markt gezet. Voor mij geen ander programma meer.