Een chat functie op uw website

Hoe uitgebreid en gedetailleerd uw website ook is, soms willen uw bezoekers toch gewoon meer informatie of even contact met u. Een chat functie op uw website is een hele laagdrempelige manier van contact opnemen en vaak 'eenvoudig' in een website te implementeren.

Beknopte of uitgebreide live chat

RAC Media kan vele verschillende live chat functies in uw website inbouwen. De ene website heeft namelijk veel aan een uitgebreide functie met vele extra's en opties, terwijl het andere bedrijf al genoeg heeft aan een beknopte goedkopere uitvoering.

Vaak merkt een bezoeker niet veel verschil, maar is het voornamelijk merkbaar in de functies die u heeft. Bijvoorbeeld gesprekken terugzoeken, zien op welke pagina(s) bezoekers zijn en meldingen van nieuwe chats met bijvoorbeeld geluiden.

Hulp via chat verhoogt de omzet

Op veel websites haakt meer dan 50% van de bezoekers af zonder iets te bestellen, reserveren of zelfs zonder contact met u op te nemen. Ze kunnen niet direct vinden wat ze zoeken of vinden bellen te veel werk. Omdat een chat functie anoniem werkt en zeer eenvoudig is, is het zeer laagdrempelig. Het aantal bezoekers dat nu toch nog een klant wordt, zal dus zeker stijgen!

Prijzen live chat functie

Prijzen voor een chat functie lopen sterk uiteen afhankelijk van uw wensen qua mogelijkheden en hoeveel bezoekers u per dag op uw website krijgt. RAC Media kan al een chat functie implementeren in uw website vanaf € 250,- maar de echt uitgebreide pakketten via onze partners lopen op tot € 150,- per maand. We adviseren u graag.

TIP:

Een chatfunctie is vooral handig vanaf een circa 50 bezoekers per dag, uiteraard moet een van uw medewerkers online zijn om een reactie te geven!